terug naar overzicht vorige recept volgende recept

    Gedecoreerd Paasei

    Moeilijkheidsgraad

    Verras je familie en vrienden deze Pasen met een prachtige chocolade paasei versiert met diverse soorten decoraties. Versier het ei met verschillende kleurtjes icing en marsepein decoraties. Maak dit paasei helemaal af met verschillende kleuren musketzaad. Lees de stap voor stap instructies en decoreer een heerlijke chocolade ei als traktatie voor Pasen.

    • Gedecoreerd Paasei
    • Gedecoreerd Paasei
    • Gedecoreerd Paasei
    Download het recept
    Naar boven

    Werkbeschrijving

    Overige benodigdheden:

    • De helft van een groot chocolade paasei
    • Kleinere chocolade eitjes

    Zorg dat het grote ei rechtop blijft staan. Plaats de adaptor op de spuitzak met spuitmondje 3 en vul deze met icing. Spuit de takjes in het ei. Voor het spuiten van de blaadjes maak je gebruik van spuitmondje 352. Houd het spuitmondje rechtop en spuit langzaam het blaadje. Hoe langzamer je de spuitzak opzij trekt, hoe breder het blaadje zal worden. Plak er hierna meteen een bloemetje op.

    Voor het gras maak je gebruik van spuitmondje 233. Hou de spuitmond vlak boven de plek waar het gras moet komen en knijp in de spuitzak en beweeg deze langzaam omhoog. Plak de kuikentjes en eventueel de paaseitjes met een beetje icing in het ei. Als de icing een beetje gedroogd is, smeer je de rand van het ei in met piping gel. Strooi het musketzaad op een plat bord en druk de rand van het ei er voorzichtig in. Plak daarna met een beetje icing het duifje er op. Smeer het onderbord in met groene icing en plak het ei er op. Decoreer het onderbord als je wilt met nog wat kleinere eitjes.

    Fijne Pasen!

    Boodschappenlijstje

    Wil je een bepaald product niet bestellen? Vul dan een 0 in.

    FunCakes Musketzaad -Groen- 80g
    € 2,25
    X € 0
    Wilton Decorating Tip #352 Leaf Carded
    € 2,25
    X € 0
    Wilton Standard Adaptor/Coupler Carded
    € 1,25
    X € 0
    Wilton Piping Gel 280g
    € 4,75
    X € 0
    FunCakes Mix voor Royal Icing 500g
    Normale prijs: € 3,50
    Speciale prijs: € 2,98
    X € 0
    FunCakes Musketzaad -Oranje- 80g
    € 2,25
    X € 0
    Wilton Decorating Tip #233 Multi-open Carded
    € 2,25
    X € 0
    Wilton Disposable Decorating Bags 30cm, pk/12
    € 5,25
    X € 0
    FunCakes Musketzaad -Geel- 80g
    € 2,25
    X € 0
    Wilton Decorating Tip #003 Round Carded
    € 1,50
    X € 0
    FunCakes Marsepein Witte Duifjes 10st
    € 2,95
    X € 0
    Wilton EU Icing Color - Kelly Green - 28g
    € 2,25
    X € 0
    Gedecoreerd Paasei Gedecoreerd-Paasei

    Overige benodigdheden:

    • De helft van een groot chocolade paasei
    • Kleinere chocolade eitjes

    Zorg dat het grote ei rechtop blijft staan. Plaats de adaptor op de spuitzak met spuitmondje 3 en vul deze met icing. Spuit de takjes in het ei. Voor het spuiten van de blaadjes maak je gebruik van spuitmondje 352. Houd het spuitmondje rechtop en spuit langzaam het blaadje. Hoe langzamer je de spuitzak opzij trekt, hoe breder het blaadje zal worden. Plak er hierna meteen een bloemetje op.

    Voor het gras maak je gebruik van spuitmondje 233. Hou de spuitmond vlak boven de plek waar het gras moet komen en knijp in de spuitzak en beweeg deze langzaam omhoog. Plak de kuikentjes en eventueel de paaseitjes met een beetje icing in het ei. Als de icing een beetje gedroogd is, smeer je de rand van het ei in met piping gel. Strooi het musketzaad op een plat bord en druk de rand van het ei er voorzichtig in. Plak daarna met een beetje icing het duifje er op. Smeer het onderbord in met groene icing en plak het ei er op. Decoreer het onderbord als je wilt met nog wat kleinere eitjes.

    Fijne Pasen!

    USD € 0,00