Laatste 50 reviews

  • Naam: PearlWolff Pearls creaties
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 56
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-07-2014

    Mijn favorite taart winkel bij uitstek sinds de leukste taarten Almere is geopend ben ik daar vaste klant maar af en toe als ik geen tijd heb bestel ik nog steeds bij de webshop. Tussendoor ben ik vaak op de webshop om te neuzen naar nieuwe artikelen of de filmpjes te bekijken de zeer inspirerend zijn.

    Sterke punten
    Wat ik fijn vind bij de leukste taarten waar je ook komt voel je je zelf koning iedereen is altijd aardig weten allen waar ze over praten en zeer klantvriendelijk.

    Verbeterpunten of tips
    Er zijn natuurlijk altijd verbeterings punten maar momenteel ben ik tevreden met hoe het gaat en het assortiment ik kijk en koop ook vaak in het buitenland voor mijn persoonlijke verbetering maar iedere keer zie ik dat wat de leukste taarten niet had plotseling ook in hun assortiment heeft. Dus wat wil ik nog meer
  • Naam: Chantal
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-07-2014

    Prima website. Snelle en correcte levering

  • Naam: Petra Molenaar
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 36
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-07-2014

    Ben een regelmatig terugkerende klant en tot nu toe altijd zeer goed snel en naar tevredenheid geholpen.

    Sterke punten
    Heldere en duidelijke website duidelijke informatie bijvoorbeeld wanneer producten weer op voorraad zijn en een snelle reactie bij vragen problemen.

    Verbeterpunten of tips
    Eigenlijk niets behalve zo doorgaan
  • Naam: het Taartelier
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 43
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    09-07-2014

    Fijne website..goede omschrijvingen..snelle levering

    Sterke punten
    snelle levering..

    Verbeterpunten of tips
    Een wat uitgebreider assortiment met mallen fondant lace en uitstekers voor bloemen
  • Naam: Corina
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 32
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    Leuke site om gemakkelijk je bakspullen te bestellen

    Sterke punten
    Veel producten. Duidelijke informatie
  • Naam: Rasielle Gonzales
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 32
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    Altijd goed and uitstekend snelheid levering

  • Naam: Josephine
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 29
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    Overzichtelijk. Goed ingedeelde producten. Makkelijk betalen en netjes verpakt bij thuis bezorgde producten.

    Sterke punten
    Overzichtelijk. Goed ingedeelde producten. Makkelijk betalen en netjes verpakt bij thuis bezorgde producten.
  • Naam: Michelle Paulssen
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 31
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    Altijd goede en snelle service en levering

  • Naam: C. Smit
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 40
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    Ik koop regelmatig taarten benodigheden.

    Sterke punten
    Alles klopt altijd en als wij vragen hebben worden ze heel snel beantwoord.

    Verbeterpunten of tips
    Samenvoegen de leukstetaarten prints zodat wij alles in een keer kunnen bestellen zonder twee keer verzendkosten
  • Naam: Noortje Lijnen
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 32
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    08-07-2014

    super goede ervaring. Sinds ik ben begonnen met een studie taartenbakken heb ik alles wat ik nodig had kunnen vinden op jullie website met de nodige informatie en filmpjes

Bekijk alle 819 reviews