Laatste 200 reviews

  • Naam: strat
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 27
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    22-07-2015

    ik spreek niet goed nederlands - bin zer te vreden goede produkte voor goede prijse

  • Naam: Bianca Thoen
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 30
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    21-07-2015

    Ik bestel vaak mijn spullen via de website en heb tot nu toe altijd mijn spullen op tijd bezorgd gekregen.



    Verbeterpunten of tips
    In de winkels hebben ze nu de spaarkaart ge ntroduceerd ik vind het erg jammer dat dit niet via de web shop ook gebeurt.
  • Naam: Michelle Koppenol
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    19-07-2015

    Altijd prima service en levering

    Sterke punten
    Klantvriendelijk
  • Naam: Maaike van Oorsouw
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    19-07-2015

    Het is een fijn bedrijf klantvriendelijk snelle levering en bij vragen geven ze altijd snel antwoord.

    Sterke punten
    Bij vragen krijg je altijd snel een reactie waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Verder zijn ze heel erg klantvriendelijk en bereid om je advies te geven.

    Verbeterpunten of tips
    Nee deze heb ik zo niet. De service is fantastisch ga zo door
  • Naam: Arina van der Gulik
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 47
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    17-07-2015

    Erg positief Kom regelmatig in de winkel in Ommen maar nu voor het eerst via de website besteld.

    Sterke punten
    Duidelijke website

    Verbeterpunten of tips
    Nee
  • Naam: Mijntje van Overveld
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 32
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    17-07-2015

    Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan en de producten zijn goed. Ik ben zeer tevreden hierover

    Sterke punten
    Het aanbod van producten is echt enorm. Ook wordt er rekening gehouden met verschillende prijsklassen zodat er voor elke portemonnee mogelijkheden zijn. Daarnaast staat er bij elk product een uitgebreide omschrijving over het product.

    Verbeterpunten of tips
    Op de website staat voor 16.00u besteld de volgende dag in huis. Dat is helaas niet waar. Ik heb twee dagen op mijn bestelling moeten wachten. Zet dit niet op je website wanneer je het niet waar kunt maken of de vervoerder het niet waar kan maken . Verder zou ik graag een uitbreiding zien van de assortiment met een aanvulling van o.a. Disney-spullen zoals uitstekers en cupcakevormpjes. Ik weet niet of dat mogelijk is maar dat zou voor mij echt een goede aanvulling op jullie assoritment zijn.
  • Naam: Saskia
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 33
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    17-07-2015

    Super snel en goede prijzen

  • Naam: Annelies Pomper-Hofs
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 56
    Koopt vaker online: nooit
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    16-07-2015

    Goed duidelijk vriendelijk

    Sterke punten
    Geweldige service Reclamatie omdat het taartplateau beschadigd was binnen 24 uur had ik een andere Overzichtelijk goed snel en service Hartelijk dank
  • Naam: Hermans
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 31
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    16-07-2015

    Super tevreden over de snelle levering en het ruime aanbod

  • Naam: Sandra van der Vos
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    16-07-2015

    Prima website met veel bestelgemak en duidelijke manier van bestellen.

Bekijk alle 1415 reviews

Menu