Laatste 50 reviews

  • Naam: Eline Mestdach
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 29
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    12-03-2015

    vlotte en vlugge levering

  • Naam: Aletta Loonstra
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 49
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    12-03-2015

    Een leuke site met veel informatie Makkelijk te gebruiken webshop. Snelle levering van bestelde spullen.

    Sterke punten
    Snelle afhandeling bestelling
  • Naam: Karin Brouwer
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    11-03-2015

    Heel goed en snel

    Sterke punten
    Gemakkelijk snel en overzichtelijke web pagina

    Verbeterpunten of tips
    Nvt
  • Naam: G. Y.
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 27
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    11-03-2015

    Hartstikke goed ze leveren altijd snel. Ik ben heel erg tevreden met de leukste taarten shop.

    Sterke punten
    Ik vind dat ze heel erg goede service hebben.

    Verbeterpunten of tips
    Ga vooral zo door
  • Naam: Samira Asbai
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 49
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    Goed

  • Naam: Thea Roest
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 46
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    Bestel regelmatig producten op de website

    Sterke punten
    .

    Verbeterpunten of tips
    Geen
  • Naam: s.testerink
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 47
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    de eerste keer mijn bestelling gedaan ging soepel en vlug snelle levering. ga vaker bestellen. had een vraag over een bepaald product product was niet bekend bij jullie maar toch een goede tip gekregen voor een evt vervanging van het product met een simpel ander product.

    Sterke punten
    vriendelijkheid van personeel. er wordt meegedacht.

    Verbeterpunten of tips
    misschien is een soort punten systeem een idee om de klanten een extra tje te gunnen en tevens goed voor de klanten binding.
  • Naam: Chris
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 48
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    Zeer snelle levering en alles is mooi en stevig verpakt. Ik ben super tevreden en ga hier zeker nog bestellen

    Sterke punten
    Zeer snelle levering en alles is mooi en stevig verpakt.
  • Naam: Bob De Smet
    Geslacht: man
    Leeftijd: 65
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    Zeer goed

    Sterke punten
    Snelle behandeling

    Verbeterpunten of tips
    Geen
  • Naam: Sietske Oosterhof
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    10-03-2015

    Prima ervaring ruime keuze en snelle levering.

    Sterke punten
    Ik vond het erg handig dat ik direct na het bestellen kon aangeven het elders te laten bezorgen aangezien ik elke dag tot 5 uur aan het werk ben.

    Verbeterpunten of tips
    Wat ik soms wat irritant vond is dat na elke keuze gevraagd werd of ik verder wilde winkelen of naar de winkelwagen wilde. Ik zou het zelf prettiger vinden dat ik één keer die keus kan aangeven dat ik verder wil winkelen en dat ik vervolgens na alles te hebben gekozen wat ik wil hebben zelf wel naar de winkelwagen ga.

Bekijk alle 1149 reviews

Menu