Laatste 50 reviews

  • Naam: Toth Liesbet
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 58
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    20-01-2015

    Snelle levering

    Sterke punten
    Levering ruime voorraad .

    Verbeterpunten of tips
    Geen
  • Naam: Kruimels Kruimeltaart
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 22
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    19-01-2015

    de meeste spullen zijn eigenlik altijd wel op voorraad. ik heb er nu 2x besteld en ben tevreden over de taartenshop alleen niet over de bezorging.

    Sterke punten
    meeste is altijd wel op voorraad en als je op tijd besteld kan je het de volgende dag al hebben.

    Verbeterpunten of tips
    als je via GLS geleverd wil hebben dan kan je aangeven wanneer je het binnen wil hebben datum maar die komen niet altijd op die dag het afleveren. vind ik erg vervelend.
  • Naam: Janneke plum
    Geslacht: man
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    17-01-2015

    Al heel vaak bestelt via de webshop. Bijna altijd is alles op voorraad. Beschrijving bij de producten is ook goed en duidelijk.

    Sterke punten
    Aanbod van veel en verschillende producten Snelle Levering
  • Naam: Janneke Veldhuisen
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 41
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    17-01-2015

    Ik bestel regelmatig de service en levering is altijd perfect geweest.

    Sterke punten
    Zeer duidelijke en logische site.

    Verbeterpunten of tips
    Goed zoals het is.
  • Naam: Segers - Broeders
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 35
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    15-01-2015

    bestelling van cupcakes

  • Naam: Gottgens
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    15-01-2015

    Positief snelle levering en de spullen goed verpakt

  • Naam: Bianca Sonder
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 26
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-01-2015

    Zeer goed. Snelle levering en kwaliteitsvolle producten.

    Sterke punten
    Snelle levering en veel producten

    Verbeterpunten of tips
    Soms duidelijkere foto s zoals van de inhoud van de doos.
  • Naam: Natascha verbruggen
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 39
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-01-2015

    Goed

    Sterke punten
    Nee

    Verbeterpunten of tips
    Nee
  • Naam: Van Kuijk
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 29
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-01-2015

    Overzichtelijk en vrolijke site waar je meteen zin in krijgt om aan de slag te gaan. Alles te verkrijgen.

    Sterke punten
    Zeer klant gericht en vriendelijk. Snelle service

    Verbeterpunten of tips
    Geen specifieke aandachtspunten maar het kan altijd beter is mijn persoonlijke aandachtspunt
  • Naam: sara gomes de barros
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-01-2015

    ik heb zeer goede ervaring met deze site al mijn spullen haal ik hier ... ben zeer tevreden ...

    Sterke punten
    ik vind deze site super...hier kun je alles vinden.. top top top

    Verbeterpunten of tips
    ik heb geen verbeterpunten alles is al volgens mij netjes aangegeven en super duidelijk .. mvg sara

Bekijk alle 1022 reviews

Menu