Laatste 200 reviews

  • Naam: Sabine
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 47
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    28-08-2015

    goed

  • Naam: E de Leeuw
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 38
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    24-08-2015

    Super snelle service



    Verbeterpunten of tips
    Ik zou graag een spaarpuntensysteem zien. Aangezien dat ook in de winkels gehanteerd wordt.
  • Naam: Wendy Snoeren
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 36
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    23-08-2015

    Zeer tevreden groot assortiment en snelle levering. Duidelijke website.

    Sterke punten
    Snelle levering duidelijke info

    Verbeterpunten of tips
    Een spaarprogramma in de webshop zou fijn zijn daar de echte winkels te ver weg zijn. De bavaroismixen van Stadter zijn overheerlijk en deze zou ik dus ook graag in de webshop terug willen zien.
  • Naam: Sonja Elisabeth Maul
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 66
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    22-08-2015

    Heb al vaker hier besteld en altijd zeer tevreden op alle vlakken.

    Sterke punten
    groot assortiment snelle en complete levering

    Verbeterpunten of tips
    nee
  • Naam: danielle weltens
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 32
    Koopt vaker online: soms
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    20-08-2015

    Super bedrijf. ik haal altijd mijn producten bij de leukste taartenshop. Ook online bestellen is super.

    Sterke punten
    Het was een zeer snelle oplossing voor het probleem wat ik had.

    Verbeterpunten of tips
    ik zou een email krijgen met daarin een bevestiging dat ik iets had afgesproken met de klantenservice. deze had ik niet ontvangen. Wel was alles volgens afspraak opgelost. Ook zou het leuk zijn om via een bestelling op internet je punten te kunnen krijgen op je pas. Ik doe de grote hoeveelheden boodschappen hier namelijk via de site. en daardoor loop ik wel veel punten mis
  • Naam: Linda van Os
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: vaak
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    19-08-2015

    Prettige ervaring zonder op of aanmerkingen.

    Sterke punten
    Fijn dat je op de website je afbeelding kan aanpassen

    Verbeterpunten of tips
    geen verbeterpunten
  • Naam: Brinkies Cake
    Geslacht: man
    Leeftijd: 37
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    14-08-2015

    Altijd snelle service

    Sterke punten
    Snelle levering als het voor 16.00u. Is besteld
  • Naam: Lauryssen Stephanie
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 28
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    13-08-2015

    Producten besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Alles perfect uitgelegd prima kwaliteit. Zeer snel geleverd

    Sterke punten
    Snelle service zeer goede kwaliteit van de producten
  • Naam: J.M. Thompson
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 50
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    13-08-2015

    Overzichtelijke website bij telefonisch contact word je goed geholpen. Bestelling word mooi op tijd volgens afspraak geleverd.

    Sterke punten
    Het is volgens mij aan de beoordeling heel duidelijk ik hoef niets toe te voegen.

    Verbeterpunten of tips
    Alles is uitstekend.
  • Naam: Daphne
    Geslacht: vrouw
    Leeftijd: 31
    Koopt vaker online: regelmatig
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    12-08-2015

    Een prettige ervaring met kwalitatief goede producten die tijdig worden geleverd. Tot op heden geen spullen hoeven te retourneren

    Sterke punten
    Het tijdig leveren van de gevraagde producten. Het bedrijf is betrouwbaar

    Verbeterpunten of tips
    Ga zo Door

Bekijk alle 1491 reviews

Menu