Advocaat Rondo's
1 uur
Makkelijk

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Suikerbakkerspoeder 900 g
- FunCakes Bakmix voor Sloffenbodem 500 g
- FunCakes Mix voor Banketbakkersroom 500 g
- FunCakes Amandelspijs
- FunCakes Glaze Topping Choco 375 g
Benodigdheden
- FunCakesSpuitzakken 30 cm pk/10
- Patisse Bakpapier Vellen 38x30 cm pk/20
- Patisse Garneering 7 cm
- Wilton Spuitmondje #1M Open Star
Stap 1: Bereid de FunCakes Sloffenbodem
Doe 500 gram FunCakes mix voor Sloffenbodem samen met 1 ei en 155 gram ongezouten roomboter in een mengkom en mix dit met deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het met de hand door tot een bal, verpak het in plasticfolie en leg een uur in de koelkast.
Stap 2: Bak de Sloffenbodem
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Kneed het deeg uit de koelkast weer soepel. Rol het uit tot een dikte van 8 mm op een met bloem bestoven werkblad. Steek met ringen plakjes deeg uit. Leg deze plakjes met de ringen eromheen op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng 250 gram FunCakes amandelspijs met 1 ei en doe dit in een spuitzak. Spuit op de plakjes deeg toefjes amandelspijs. Bak de rondo’s in 20-25 minuten gaar en laat ze daarna volledig afkoelen.
Stap 3: Bereid de FunCakes Mix voor Banketbakkersroom
Doe 150 gram FunCakes mix voor Banketbakkersroom samen met 200 ml advocaat en 125 ml water in een kom en mix dit tot een gladde crème. Klop de slagroom samen met 2 eetlepels suikerbakkerspoeder en het zakje slagroomversteviger.
Stap 4: Rozetten spuiten
Doe de banketbakkersroom in een spuitzak met spuitmond 1M en spuit rozetten op de rondo’s. Doe de slagroom ook in een spuitzak met spuitmond 1M en spuit op de gele crème rozetten met een opening in het midden.
Stap 5: Advocaat en Choco Glaze toevoegen
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.