Bitterkoekjes
Makkelijk

Bereiding
Ingrediënten voor de bitterkoekjes
- FunCakes Amandelmeel Extra Fijn 145g
- FunCakes Suikerbakkerspoeder 145g
- 1 ½ theelepel PME 100% Natuurlijke Smaakstof Amandel
- 2 eiwitten
- Snufje zout
Overige benodigdheden voor de bitterkoekjes
- Bakpapier
- Spuitzak
- Spuitmondje 1A Wilton
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 210°C (heteluchtoven 190°C) en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng 145g amandelmeel en 145g suikerbakkerspoeder in een kom en meng het door elkaar met een elektrische mixer met vlindergarde. Zet de mixer even uit en voeg een snufje zout toe, 1 ½ theelepel amandel smaakstof en 2 eiwitten. Laat het een paar minuten op een lage stand draaien tot een smeuïge massa.
Schep het beslag in een spuitzak met spuitmondje 1A van Wilson en spuit dikke doppen met een doorsnee van ongeveer 3cm op het bakpapier.
Bak de bitterkoekjes ongeveer 12-15 minuten mooi bruin, hou ze goed in de gaten en laat ze niet te bruin worden.
Laat de bitterkoekjes afkoelen na het bakken op de bakplaat en haal ze er van af als ze helemaal afgekoeld zijn.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.