Chocolade pops goud
30 minuten
Makkelijk

Bereiding
Overige benodigdheden:
- 1 ei
- 35 ml plantaardige olie
- 70 ml water
- Plastic pincet
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 180 gram mix voor Red Velvet cake, 1 ei, 35 ml plantaardige olie en 70 ml water in een kom. Mix dit in 6-8 minuten tot een luchtig beslag.
Verwarm de cake pop maker. Vul een spuitzak met het beslag en knip het puntje hier af. Vul de onderste bolletjes van de cake pop maker met het beslag. Sluit de maker en bak de bolletjes gaar in circa 3-4 minuten. Draai daarna de bolletjes en bak ook deze kant bruin. Verwijder ze daarna uit het apparaat en laat ze goed afkoelen.
Smelt ondertussen 250 gram pure chocolate melts in een chocolade smelter, au bain-marie of in de magnetron. Roer, als de chocolade gesmolten is, er nog een paar melts door totdat deze ook zijn gesmolten. Hierdoor is je chocolade voorgekristalisseerd en laat hij niet wit uit.
Doop de bolletjes voorzichtig in de chocolade, zodat ze helemaal bedekt zijn. Laat ze uitharden op een baking cup. Plaats als laatste een vlokje goud op de bolltjes, gebruik hier een plastic pincet voor.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.