Classic Cake
3 uur
Super makkelijk

Bereiding
Ingrediënten
- 400 g FunCakes Mix voor Classic Cake
- 240 g ongezouten roomboter
- 4 eieren (ca. 200 g)
Benodigdheden
- FunCakes Bake Release Spray
- Patisse Verstelbare Cakevorm Profi 20-35cm
Stap 1: Voorbereidingen
Verstel de cakevorm op 24 cm en vet hem in met de FunCakes Bake Release Spray. Verwarm de oven voor op 150°C (heteluchtoven 140°C).
Stap 2: Maak het beslag
Bereid 400 g FunCakes Mix voor Classic Cake zoals is aangegeven op de verpakking. Doe de boter in de mengkom en mix dit 3 minuten op lage snelheid tot het mooi glad is. Voeg de eieren en de mix toe en meng dit geheel 5 minuten op middel snelheid.
Stap 3: Bak de cake
Spatel het beslag in de bakvorm en bak de cake in ongeveer 55-60 lichtbruin en gaar. Laat bijna helemaal afkoelen en stort hem daarna op een taartrooster om verder af te laten koelen.
Stap 4: Decoreren (optioneel)
Versier de cake eventueel met Enchanted Cream®, Sprinkles of chocolade!
Tip:
Je kan ook cupcakes van de mix maken. Vul de baking cups tot 2/3 met beslag en bak de cakejes in ongeveer 21-23 minuten lichtbruin en gaar.
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.