Glutenvrije Cupcakes met Botercrème
1 uur
Super makkelijk
Glutenvrij

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Mix voor Cupcakes Glutenvrij 500 g
- FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij 200 g
- 490 g ongezouten roomboter
- 5 eieren (ca. 250 g)
- 200 ml water
- Blaadjes munt
- Blauwe bessen
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzak
- Wilton Recipe Right® Muffin Bakvorm
- Wilton Spuitmondje #1M
- Wilton Afkoelrek
- House of Marie Baking Cups Kraft
Stap 1: Bak de glutenvrije cupcakes
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Bereid 500 g FunCakes Mix voor Cupcakes Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Verdeel de House of Marie Baking Cups Kraft in een muffin bakvorm en schep het beslag in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Bak de cupcakes in de oven in ca. 18 – 20 minuten gaar en laat deze vervolgens afkoelen op een afkoelrek.
Stap 2: Bereid de glutenvrije botercrème
Bereid 200 g FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Plaats daarna het spuitmondje #1M van Wilton in de spuitzak en vul deze met de botercrème.
Stap 3: Decoreer de glutenvrije cupcakes
Spuit toeven op de cupcakes en decoreer ze met blaadjes munt en blauwe bessen.
Stap 4: Geniet van deze heerlijke Glutenvrije Cupcakes met Botercrème!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.