Glutenvrije Cupcakes met Rood Fruit
1 uur
Super makkelijk
Glutenvrij

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Mix voor Cupcakes Glutenvrij 500 g
- FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij 200 g
- 490 g ongezouten roomboter
- 5 eieren (ca. 250 g)
- 200 ml water
- Rode bessen
- Frambozen
- Takjes appelbloesem
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken
- Wilton Recipe Right® Muffin Bakvorm
- Wilton Afkoelrek
- Wilton Spuitmondje #1M
- House of Marie Baking Cups Wit
- House of Marie Baking Cups Licht Roze
Stap 1: Maak de glutenvrije cupcakes
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Bereid 500 g FunCakes Mix voor Cupcakes Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Verdeel de papieren House of Marie baking cups in een muffin bakvorm en schep het beslag in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Bak de cupcakes in de oven in ca. 18-20 minuten gaar en laat deze vervolgens afkoelen op het afkoelrek.
Stap 2: Bereid de botercrème
Bereid 200 g FunCakes Mix voor Botercrème Glutenvrij zoals aangegeven wordt op de verpakking. Plaats spuitmondje #1M in de spuitzak en vul deze met de crème.
Stap 3: Decoreer de glutenvrije cupcakes
Spuit toeven op de cupcakes en decoreer ze met rode bessen, frambozen en appelbloesem.
Stap 4: Geniet van een heerlijke Glutenvrij Cupcake met Rood Fruit!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.