Lorann Invertase - 30 ml

Lorann Invertase - 30 ml
Lorann Invertase - 30 ml
Omschrijving
Verbeter uw snoepbereiding met Lorann Invertase - 30ml, een natuurlijk enzym dat fondant van vast naar vloeibaar transformeert. Perfect voor het creëren van romige vullingen in traktaties zoals kersenbonbons en room-eieren, dit veelzijdige ingrediënt biedt:
- Vochtbehoud: Houdt uw gebakken goederen en snoepjes vochtig en heerlijk.
- Voorkomt Kristallisatie: Ideaal voor gladde ganache-vullingen.
- Efficiënte Reactie: Pas de hoeveelheid aan voor snellere vloeibaarmaking van fondant.
Voor het beste resultaat, voeg invertase toe aan vochtige fondant en bewaar uw snoepjes op kamertemperatuur om het proces te versnellen. Bewaar gekoeld voor maximale houdbaarheid. Typische toepassingssnelheid is 0,1 tot 0,25 procent van het totaal.
Ingrediënten: glycerol, invertase.
Kan sporen bevatten van: ei, pinda's, soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.
Dit product is: Kosher gecertificeerd.
Droog bewaren, niet langdurig blootstellen aan zonlicht.
Netto inhoud: 30 ml.
Specificaties
- ArtikelnummerL7090
- MerkLorAnn
- EAN023535709057
- EU MarktverantwoordelijkeNewCakes BV
Casablancaweg 20
1047 HP Amsterdam NL
info@newcakes.nl
www.newcakes.nl