Moscoof met Limoncello
Super makkelijk

Bereiding
Overige benodigdheden:
- Funcakes Bakmix voor Biscuit Deluxe 250 g
- 125 gram gesmolten boter
- 200 gram ei (4 eieren)
- 200 ml water + 25 ml water
- 100 ml Limoncello
- Vers geel fruit zoals mango, ananas, druif, nectarine
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160 °C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Maak de 250 g FunCakes Mix voor Biscuit Deluxe met 4 eieren, 25 ml water en 125 g gesmolten boter zoals is aangeven op de verpakking. Mix het beslag 7-8 minuten op de hoogste stand en klop daarna nog 2-3 minuten op een lage snelheid.
Vet de Patisse Tulbandvorm in met de FunCakes Bake and Release Spray en spatel daarna het beslag erin. Bak de cake in de oven in ca. 35 minuten gaar. Stort na het bakken op een taartrooster om af te laten koelen
Maak 100 gram Mix voor Banketbakkersroom aan met 200 ml water en 50 ml Limoncello en doe dit in een spuitzak met spuitmondje #1M.
Snijd de tulband doormidden en spuit de banketbakkersroom op de onderste laag. Verdeel het fijngesneden fruit over de crème en zet de bovenkant er terug op. Doe 150 gram suikerbakkerspoeder in een schaaltje en voeg net zoveel Limoncello toe tot je een dik papje krijgt. Laat dit over de bovenkant van de tulband drippen en leg er wat vers fruit bovenop. Wil je geen Limoncello gebruiken dan gebruik je voor de banketbakkersroom 250 ml water en maak je het glazuur met water.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.