Narcissen Cupcakes
1 ½ uur
Makkelijk

Bereiding
Smeer de cupcakes in met piping gel en bekleed met de groene marsepein. Doe wat piping gel erop en bestrooi met groene cake sparkles. Rol gele marsepein uit op wat suikerbakkerspoeder.
Steek de driebladige vorm 2x en het ‘trompetje’ 1x uit. Leg alles op de foam pad. Begin met de bloemblaadjes: duw met de bone tool een midden nerf in het blad, vanaf de punt van het blad naar het midden. Hierdoor gaat het blaadje iets rond staan. Doe dit met alle blaadjes. Leg de twee blaadjes op elkaar zodat ze elkaar niet overlappen en plak ze vast. Voor het trompetje ga je met de veining tool van de smalle kant naar de brede en druk zo stevig dat je ribbeltjes krijgt. Vorm een trompet door de zijkanten aan elkaar te plakken. Buig de randjes van de trompet iets naar buiten en doe er wat piping gel op. Doop in de gele cake sparkles en pak het trompetje aan de blaadjes vast. Decoreer de cupcakes met de narcissen en werk af met de cupcake wraps.
Veel plezier!
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.