Paastulband met Zwitserse room en vers fruit
2 uur
Makkelijk

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Bakmix voor Cupcakes 500 g
- FunCakes Mix voor Crème Suisse
- FunCakes Bake Easy Spray
- FunCakes Choco Drip Lente Groen
- FunCakes Sugar Strands Pastel
- 5 eieren
- 250 g zachte ongezouten roomboter
- 275 ml water
- Aardbeien, frambozen, blauwe bessen
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzakken 41cm
- Wilton Spuitmondje #1M Open Star
- Wilton Taartzaag / Small Cake Leveler -25cm
- Wilton Recipe Right Non-Stick Afkoelrooster - 40x25cm
- PartyDeco Cake Toppers Bloemen pk/8
- Patisse Tulbandvorm Gietaluminium 3 Ø24cm
Stap 1: Maak de FunCakes BakMix voor Cupcakes
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk alle ingrediënten op kamertempratuur. Meng 500 g FunCakes Bakmix voor Cupcakes met 5 eieren en 250 g zachte ongezouten boter. Schep het beslag in de ingevette tulbandvorm en bak de tulband in 60-70 minuten gaar.
Laat de cake na het bakken 30 minuten afkoelen in de vorm voordat je hem stort op een taartrooster.
Tip: Wordt de cake tijdens het bakken te donker? Dek de cake dan af met een vel aluminiumfolie, zo wordt de cake gaar maar niet donkerder.
Stap 2: Maak de FunCakes Mix voor Crème Suisse
Mix 125 g mix met 275 ml water voor 5 minuten op hoge snelheid. Doe de crème in een spuitzak en laat dit in de koelkast opstijven.
Stap 3: Tulband decoreren
Verwarm de FunCakes Choco Drip in de magentron volgens de aanwijzing op de fles.
Snijd vervolgens de tulband met de taartzaag doormidden en spuit met een zigzagbeweging de Crème Suisse ertussen. Leg de bovenkant erop en decoreer met de FunCakes Choco Drip.
Spuit toefjes op de bovenkant en decoreer met vers fruit naar keuze. Strooi er als laatste Pastel Sugar Strand overheen en steek de bloemtoppers erin.
Stap 4: Geniet van jouw heerlijke Paastulband!
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.