Chocolade Boltaartjes
1 ½ uur
Gemiddeld

Bereiding
Ingrediënten voor Kerst Chocolade Boltaartjes
- 50 g FunCakes Mix voor Bavarois Naturel
- FunCakes Smaakpasta Witte Choco
- FunCakes FunColours Velvet Spray Choco
- FunCakes Suikerdecoratie Rudolph
- FunCakes Pearl Chocoballetjes Robijn
- 250 ml slagroom
- Pot frambozenjam
- 170 g gemalen koekjes naar keuze
- 60 g ongezouten roomboter
- 60 ml water
Overige benodigdheden voor Kerst Chocolade Boltaartjes
- FunCakes spuitzak
- Wilton taartrooster
- Silikomart Semisfera Mould Ø 7 cm
- Silikomart Semisfera Mould Ø 3 cm
- Ronde uitsteker Ø 6 cm
- Patisse Bakpapier Vellen
Stap 1: Bereid de vulling voor de Kerst Chocolade Boltaartjes voor
Roer de pot jam even goed door en vul de 3 cm vorm met jam. Leg dit in de vriezer.
Stap 2: Maak de Chocolade Bavarois voor de Kerst Chocolade Boltaartjes
Bereid 50 g FunCakes Mix voor Bavarois. Dit doe je door 250 ml slagroom lobbig te kloppen. Hierna meng je de 50g FunCakes Mix voor Bavarois Choco met 60 ml lauw water en spatel je dit mengsel voorzichtig door de slagroom. Breng op smaak met de witte choco smaakpasta. Doe dit vervolgens in een spuitzak en vul de 7 cm bolvormen hiermee. Let op! Doe ze niet helemaal vol! Neem nu de halve bevroren jambolletjes uit de vriezer en duw dit midden in de bavarois. Zet overnacht weer terug in de vriezer.
Stap 3: Maak de koekbodem voor de Kerst Chocolade Boltaartjes
Stap 4: Maak de Kerst Chocolade Boltaartjes af!
Meer recepten zoals dit:
Recept Hazelnoot Karamel Cupcakes
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.