Sint Candybark
1 uur
Super makkelijk

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Chocolade Melts Puur
- FunCakes Suikerdecoratie Sinterklaas
- Smarties
- Tumtum
- Kruidnoten
Overige benodigdheden
- Bakpapier
- Bakplaat
- Spatel
Stap 1: Smelt langzaam de Chocolade Melts
Doe 600 gram pure chocolade melts in een schaal en smelt het in de magnetron. Laat het niet te heet worden! Het beste is als je met tussenpozen de magnetron aanzet en af en toe de chocolade even doorroert. Herhaal dit tot de chocolade bijna gesmolten is. De klontjes die nu nog zichtbaar zijn roer je met een garde weg in de warme chocolade.
Stap 2: Stort de chocolade op een bakplaat
Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en stort de gesmolten chocolade er op. Decoreer het meteen met de sint figuren, candy eyeballs, en de snoepjes en kruidnootjes. Laat opstijven in de koelkast om een mooie glans op de chocolade te krijgen.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.