Witte chocolade mousse in chocoladebakjes
1 ½ uur
Makkelijk

Bereiding
Overige benodigdheden:
- 300 ml slagroom
- 2 eiwitten
- After eight
- Aardbeien
- Gehakte ongezouten pistache nootjes
Smelt 250 gram witte chocolade au bain-marie. Roer als het gesmolten is de chocolade even goed door en laat afkoelen.
Klop de eiwitten stijf. Zorg ervoor dat de kom en de garde vetvrij zijn! In een andere kom klop je de slagroom bijna stijf. Spatel de chocolade en het geslagen eiwit luchtig door elkaar. Spatel hierna de slagroom er door. Zet een uurtje in de koelkast om op te laten stijven.
Doe de witte chocolade mousse in een spuitzak met spuitmond 1M en spuit in de chocoladebakjes mooie toeven. Decoreer met de witte chocolade krullen, aardbeien, nootjes en after eight. Zet tot gebruik terug in de koelkast.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.