Dubai reep
2 uur
Moeilijk

Bereiding
Ingrediënten
- FunCakes Deco Melts - Donkere Chocosmaak 750 g
- 2x FunCakes Spread - Crunchy Pistachio (Op het moment is dit product uitverkocht, klik hier voor een alternatief)
- FunCakes Metallic Spray Helder Goud
- Kadayif (Kunefe)
- Pistache nootjes (fijn gehakt)
Benodigdheden
- FunCakes Spuitzak 30 cm
- Silikomart Chocolate Mould Midi Buche (Op het moment is dit product uitverkocht, klik hier voor een alternatief)
- Dr. Oetker Pastry Brush with Wooden Handle 19,5x2,4 cm
Stap 1: Smelt de Deco Melts Chocosmaak
Smelt een deel van de FunCakes Deco Melts Donkere Chocosmaak volgens aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Smeer de binnenkant van de mal in met gesmolten melts en laat opstijven in de koelkast. Herhaal dit 3x om een stevige laag te krijgen.
Stap 2: Vul met pistache kadiyaf crème
Bak de Kadayif met een klontje boter in een koekenpan lichtbruin. Meng dit door de FunCakes Spread Crunchy Pistache. Doe dit in een spuitzak en knip er een punt af. Vul de holtes met het pistache mengsel. Zorg er voor dat het NIET boven de mal uitkomt! Dek af met gesmolten melts en laat dit goed opstijven in de koelkast.
Stap 3: Decoreer de Dubai reep
Haal de repen voorzichtig uit de mal en spray er een beetje FunCakes Metallic Spray op. Doe nog wat gesmolten melts in een spuitzak, knip er een klein puntje af en drizzel dit over de repen. Decoreer direct met wat gehakte pistachenootjes.
Stap 4: Geniet van deze heerlijke Dubai reep!
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door FunCakes.
Benodigde producten
Let op: Controleer altijd de beschikbaarheid van de producten voor het plaatsen van een bestelling.